(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 08:00 - 12:15 en van 12:45 - 17:00 uur (vrijdag tot 16.00uur)
Menu
Vlonderplanken
MIL155_header_thomdeck3.jpg
MIL155_header_thomdeck5.jpg

Vlonderplanken

Met vlonderplanken is snel een functioneel terras te maken. Composiet vlonderplanken zijn onderhoudsarm, rotten en splinteren niet en hebben een lange levensduur. Ze zijn vrijwel onzichtbaar te monteren. Milin levert vlonderplanken in WPC houtcomposiet.

Ons merk vlonderplanken

Referentieprojecten

eenvoudige-te-reinigen-terrasplanken

Terrasplanken hotel

Dit hotel heeft haar terras een flinke renovatie gegeven. Nieuwe tuinmeubelen, nieuwe bar en vooral een uniek afgewerkte vloer met een combinatie van grote tegels en composiet terrasplanken van ThomDeck. De composiet terrasplanken zijn vervaardigd uit houtvezels en kunststof. Dit voor een duurzaam resultaat wat eenvoudig schoon te maken is. Speciaal voor de schoonmaak hebben wij ThomDeck Care ontwikkeld, een niet-bijtend schoonmaakmiddel speciaal voor onze composiet terrasplanken.

20160401_155552

Terrasplanken Thomdeck lichtgrijs

ThomDeck Classic terrasplanken zijn toegepast als terras in een achtertuin van een woning. De houten vlonders zijn vervangen door composiet vlonders voor een onderhoudsarm resultaat. De bewoners kunnen nu optimaal genieten van hun achtertuin en de nieuwe vlonderplanken.

2012-06-26-16.47.46

Thomdeck classic terrasplanken

ThomDeck classic vlonderplanken zijn toegepast in een achtertuin van een woonhuis. De tuin is nu voorzien van een prachtig afgewerkte ondergrond waarbij er een trap is gemaakt naar de steiger die tevens is bekleed met ThomDeck terrasplanken.

Composiet-Terrasplanken-Classic-Nederhorst-01

Thomdeck terrasplanken composiet

ThomDeck vlonderplanken van composiet zijn aangelegd in een tuin in Nederhorst. De tuin heeft direct een moderne en stijlvolle uitstraling. De terrasplanken zijn gemaakt van een combinatie van houtpulp en kunststof dat samen wordt geperst. Hierdoor zijn de planken milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

Vlonderplanken 

Buitenleven is helemaal in. Daarbij hoort een mooie maar ook praktisch bruikbare buitenruimte. Terrassen spelen daarbij een belangrijke rol. Voor de vlonderplanken voor een terras is de uitstraling van het materiaal belangrijk, maar ook de levensduur, het onderhoud en de beloopbaarheid (antislip).

Composiet vlonders

Vlonders van composiet zijn ontworpen om lang mooi te blijven. De vormvrijheid en maatvastheid van kunststof maakt het ook mogelijk om te werken met een bevestigingssysteem met clips tussen de planken. Daardoor hoeven er geen schroeven in de vlonderplanken zelf te komen. De bevestiging is daardoor vrijwel onzichtbaar. Het maakt de montage ook nog eens heel eenvoudig en maatvast.

Terrasplanken

Milin heeft in het assortiment een houtcomposiet terrasplanken (WPC). ThomDeck zijn terrasplanken van WPC. Deze terrasplanken hebben een verwachte levensduur van 30 jaar, zijn onderhoudsarm en UV-bestendig. In tegenstelling tot hout gaan composiet niet splinteren. Ook worden ze bij regen niet zo glad als houten terrasplanken. Daardoor is een veilig gebruik gegarandeerd.

De composiet terrasplanken zijn niet alleen geschikt voor terrassen in de tuin, maar ook voor balkons, dakterrassen, steigers en havens.

Structuur in terrasplanken

ThomDeck terrasplanken zijn 140 mm breed en 26 mm dik. Deze terrasplanken hebben een lengte van 3 meter. Het oppervlak is voorzien van een ribbelstructuur.

Profielen voor vlonderplanken

Bij ThomDeck vlonders zijn diverse afwerkprofielen verkrijgbaar om de randen van een terras mee af te werken.

Vlonderplanken mogen nooit rechtstreeks op de ondergrond worden gelegd, maar worden op een bijbehorend bevestigingsprofiel gemonteerd. Het bevestigingsprofiel dient als onderregel. De clips zijn daar eenvoudig op te bevestigen. De onderregels mogen maximaal 400 mm h.o.h. van elkaar liggen. Een eventueel worteldoek brengt u aan onder de onderregels.

Afschot in vlonderplanken

De vlonderplanken komen haaks op de regels van de onderconstructie te liggen. Het is wenselijk om afschot aan te brengen in de vlonderplanken. Dat afschot moet meelopen in de lengterichting van de vlonderplank. Dat voorkomt dat er vuil water in de groeven van de vlonderplanken blijft staan.